A GosTech Kft-t 2015-ben alapította Farkas Gábor és Gosztola László több, mint 10 éves ipari tapasztalattal, hogy kimagasló szolgáltatást nyújtsanak magyarországi gyártócégek számára legyen szó vizuális ellenőrzésekről vagy ipari szoftverfejlesztésről.

Munkánk során arra törekszünk, hogy megoldásaink maximálisan illeszkedjenek a vevői igényekhez. Folyamatos piackutatással és teszteléssel érjük el, hogy velünk gyorsabban, jobb döntést hozhasson problémájával kapcsolatban.

Már számos magyar gyártócégnek segítettünk különböző optikai ellenőrzések megvalósításában és gyártási szoftver elkészítésében. Célunk, hogy szolgáltatáskörünket folyamatosan fejlesszük és ezzel egyszerűbbé tegyük ügyfeleink munkáját.

Minőség

 

Az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak is megfelelő, hatékony irányítási rendszert működtetünk, amelyet a CERTOP Termék- és Rendszertanúsító Kft. felülvizsgált, megfelelőnek minősített és erről tanúsítványt állított ki részünkre.

Farkas Gábor László
Ügyvezető / Vision szakértő
+36 70 882 8872
gabor.farkas (kukac) gostech.hu

Gosztola Bernadett
Projekt asszisztens
+36 70 360 6307
bernadett.gosztola (kukac) gostech.hu

Gosztola László
Ügyvezető / Vezető fejlesztő
+36 70 334 9473
laszlo.gosztola (kukac) gostech.hu

Értékesítés
+36 70 360 8677
info (kukac) gostech.hu

Vállalható Vállalkozás

 

A Vállalható Vállalkozás önellenőrző teszt a Bridge Budapest, a CEU Business School és a Transparency International Magyarország közös ügye. Azért hozták létre, hogy a vállalkozóknak a kitöltés során legyen lehetőségük végiggondolni, mire érdemes odafigyelni, hol tartanak az átláthatóság, a tudatosság, a felelős üzleti magatartás terén.

A tesztet kiváló eredménnyel töltöttük ki, így a vállalkozásunk büszkén viselheti a Vállalható Vállalkozás címet!