Mit Nyújt Nekünk a GTM?

A GTM saját fejlesztésű MES rendszerünk, melynek célja a termelést optimalizálni. Az aktuális workflow végrehajtása során folyamatos adatgyűjtésnek köszönhetően gyorsan és hatékonyan találhatjuk meg a fellépő hibák forrását, hogy hamarabb háríthassuk el azokat. Így minimalizáljuk a legyártott selejt mennyiségét, vevői reklamáció esetén pedig felhasználható a rendelkezésre álló adat a gyártás-technika fejlesztésére. Mindemellett a beépített szűrési és kimutatás funkciók segítségével néhány kattintással kinyerhetünk minden szükséges információt, ami időszakos prezentációkhoz vagy auditok során kellhet.

Miért A GTM?

Csapatunk több mint 10 éve foglalkozik MES rendszerek fejlesztésével és bővítésével. A GTM kidolgozása során az ipar 4.0 elvárásait vettük alapul, hogy felhasználóink a legújabb trendeket követve magas szintű versenyképességet érhessenek el.
Rendszerünk az elejétől fogva alkalmazkodik az integrálási igény mértékéhez, később pedig a gyártási infrastruktúra fejlődésével további modulok hozzáadásával bővíthető.
Nem utolsó sorban a GTM akadálymentes működéséért lokális fejlesztőcsapat felel, így speciális igények kivitelezése is rövidtávon megvalósulhat.