Matrixkamera

A leggyakrabban használt ellenőrző eszköz. A megfelelő megvilágítással kombinálva rugalmas megoldást jelent egyszerű jelenlétvizsgálattól a komplexebb, mérési vagy felületi sérülésellenőrzésig.

Vonalkamera

Olyan helyzetekben érdemes alkalmazni, ahol nehéz homogén megvilágítást elérni, mint például egy tengely palástjának, vagy hosszúkás csatlakozónak ellenőrzésekor. Kíváló megoldást jelent nagysebességű gyártósorokon való folyamatos vizsgálatok esetén is, legyen szó termékazonosításról vagy felületellenőrzésről.

3D szkennelés

Remek választás általános összeszerelés visszaellenőrzésre; magasságalapú termékmegkülönböztetés, résmérés, anyagfolytonosság (diszpenzálás, hegesztés) szemrevételezésére. Előszeretettel alkalmazzák olyan feladatok esetén is, ahol a környezeti fények vagy a felület változatossága befolyásolja a vizsgálat megbízhatóságát ugyanis ezek speciális szűrőkkel vannak ellátva, hogy kizárólag a lézer hullámhosszát legyenek képesek detektálni. Kalibrált kivitelezésüknek köszönhetően egyszerű beállítani a tűréseinket, hogy biztos megfelelően minősítse a gyártott terméket. Működéséhez az egység vagy termék mozgatása szükséges.

Snapshot 3D

Hasonló problémákra nyújt megoldást, mint a 3D szkennelés, azonban mozgatás nélkül kiértékelhető a vizsgált termék. Környezeti fényektől azonban burkolni szükséges.

Vision szenzor

A legegyszerűbb feladatokra költséghatékony megoldást kínál. Egyszerű jelenlétvizsgálat, pozícióellenőrzés, méret- és kontúralapú termékmegkülönböztetés, illetve kódolvasás/karakterolvasás esetén javasolt használata.

GTM

A GTM saját fejlesztésű MES rendszerünk, melynek célja a termelést optimalizálni. A begyűjtött adathalmazból gyorsan és egyszerűen nyerhetünk ki munkaállomásonként többek közt állásidőre, darabszámra és kihasználtságra vonatkozó információkat, így pontosan tudjuk mit kell tennünk a költségeink minimalizálásához.

Szerelési segédletek

Szoftveres megoldásainkkal támogatjuk az operátorok munkáját. Minden olyan helyzetben alkalmazható, ahol az operátornak komplex munkautasítást kell végrehajtania. Csökkenthető a betanításhoz szükséges idő és a képzett selejt, miközben a termelékenység növelhető.

Offline mérőprogram

Offline mérőprogram: Biztosítsa termékeinek minőségét alacsony költségvetésből is! Saját fejlesztésű optikai mérőprogramunk segítségével kisebb összegért is végezhet manuálisan kalibrált méréseket.