Machine Vision Training 

Ipari kamera rendszerek – egyedi képzések az alapszinttől az expert fokozatig

Tel: +36 70 360 8677

N

10 év ipari tapasztalat

N

Naprakészek az ipari kamerarendszerekben

N

Valós idejű teszt környezet

N

Egy idejüleg akár 20 embert is oktatunk

N

Több mint 30 elégedett ügyfél

Mit biztosítunk?

Cégünk 10 év iparban szerzett tapasztalattal segíti majd csapatát!

Jelenleg Magyarországon az ipari kamerarendszerek területe még nem annyira elfogadott szakterület, mint egy PLC programozó vagy egy gépésztervező.

Automatizálás van. Tudjuk, hogy kelleni fog kamera az automatizáláshoz. De a tapasztalatunk az, hogy sokszor a kamerarendszerekért felelős kollégák plusz feladatként kapják ezt a területet és autodidakta módon szerzik a tapasztalatukat. 

Szeretnénk erősíteni ezen szakma megítélését és jelenlétét, ezért már közel 10 éve általános és specifikus képzéseket tartunk, hogy segítsük a szakmában dolgozókat, hogy tapasztalatukat bővítsék és egyre jobban helyt tudjanak állni a folyamatosan növekvő igények mellett.

Kamerás képzéseink átfogó képet adnak az ipari kamerarendszerek használatáról. Képzéseink különböző szinteken (kezdő, közép haladó és haladó) is elérhetőek. Tartunk általános és rendszer specifikus (Keyence, Omron, Cognex, Halcon, stb) képzéseket is, valamint kombinált képzést is. Illetve egyedi igények alapján specifikus témákban is (világítás, optikák, 2D/3D képalkotás). Úgy alakítottuk ki a képzési struktúrát, hogy gyakorlat és ügyfél specifikusak legyenek.

Ingyenes tanácsadás

Ingyenes tanácsadást biztosítunk a megfelelő oktatás kiválasztásához.

N

Akár mobilon

N

Akár emailben

N

Akár személyesen

Milyen problémák esetén kereshetnek?

Z

Alapvető ismeretek

Képzésünk elvégzése után csapata magabiztosan fogja magát érezni kamerák programozása, kamerás projektek vezetése és a megfelelő eszköz kiválasztás terén is.

Z

Megfelelő eszköz kiválasztás

A csapata teljeskörű tudást szerez az iparban használt eszközökről ez elősegíti, hogy a megfelelő problémához a megfelelő eszközt válasszák ki, amivel akár pénzt is takaríthatnak meg.

Z

Tudás szintek

Oktatóink bármilyen tudás szinttel rendelkező csoportot oktatnak.

Z

Legújabb technológiák

Csapatunk a legújabb technológiák, programok és eszközökkel is képes oktatni.

}

Idő

Ha minket választ időt takaríthat meg, mivel csapata rövid időn belül magas minőségű tudást szerezhet nálunk.

Modern eszközök

Az iparban használt legújabb kamerák és szoftverek állnak rendelkezésünkre.

Magabiztosság

Csapata a képzés elvégzésével magabiztonsan fog mozogni a kamerák területén.

Ők minket választottak, legyél te a következő!

A GosTech közel 10 éve szolgáltat a hazai és külföldi piacokon automatizálási megoldásokat. A fő fókusz a kamera rendszereken, vizuális ellenőrzéseken és optikai méréstechnikán van. Több száz telepített kamera és mérőrendszer (2D, 3D, Linescan, stb) tapasztalata áll mögöttünk, a legkülönbözőbb rendszerek felhasználásával, különböző iparágakban (pl: élelmiszeripar, gyógyszeripar, elektronikai ipar, autóipar).

 

Az oktatások során ezekre a tapasztalatokra építve segítjük a résztvevőket, hogy elérjék a kitűzött céljaikat és növeljék tudásukat, tapasztalatukat ezen az izgalmas szakterületen.

Gyakran ismételt kérdések

Mi az oktatás helyszíne?

Az oktatás helyszíne lehet az oktatótermünk is és a partner telephelye is. A több napos oktatásoknál a képzés egy része az oktatóteremben van. Itt lehetőség nyílik átvenni az elméletet és a preparált gyakorlatokat nyugodt környezetben, a laborunk hazsnálata mellett. A másik része pedig az adott partner telephelyén, ahol lehetőség van a gyártósoron áttekinteni a specifikus problémákat. 

Hány fő vehet részt az oktatáson?

Az igények alapján tartunk akár egy főnek is oktatást, de volt rá példa, hogy tíz feletti létszámmal történt az oktatás. A javasolt létszám max 5-6 fő, de ez függ az igényelt oktatás jellegétől is, ezért specifikus kérdések esetén segítünk kiválasztani a legjobb megoldást.

Gyakorlati része is van az oktatásnak?

A legtöbb esetben az oktatás erősen gyakorlat orientált. Úgy van felépítve, hogy a gyakorlati részek megértéséhez szükséges mennyiségű elméletet tartalmaz, de ez után egyből preparált gyakorlati feladatok megoldása zajlik. Valamint része az oktatásnak a ügyfél specifikus problémák áttekintése, ahol a résztvevők által hozott problémákkal foglalkozunk.

Milyen mértékben tér ki az oktatás a specifikus problémákra?

Ez a fajta probléma átbeszélés és a tanultak individualizálása mindig része az oktatásnak igény szerinti mennyiségben. Az oktatás választott hossza befolyásolja, hogy mennyi időt töltünk a résztvevők specifikus problémáival.

Van lehetőség egyedi igényekre szabott oktatás összeállítására?

Természetesen. A különböző típusú képzésekhez, különböző tematikáink vannak, de minden oktatás előtt javaslunk egy rövid telefonos konzultációt, ami alapján testre tudjuk szabni a képzést, hogy az maximálisan igazodjon a résztvevők igényeihez.

Különböző tudász szinttel rendelkező kollégák is részt vehetnek egyszerre?

Az oktatás hatékonysága érdekében a legjobb, ha nagyjából egy tudásszinten vannak a résztvevők. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy ez sokszor nem valósítható meg idő és költséghatékonyan, főleg kisebb létszámoknál, ahol egy-egy főért nem hatékony egy külön oktatást szervezni. Ezért törekszünk arra, hogy ilyen esetben mind az elmélet, mind a gyakorlatok terén, a különböző tudásszinten lévő résztvevők elvárásai is teljesüljenek. A kezdők megkapják a szükséges figyelmet, a gyakorlottabb résztvevők pedig esetleges extra feladatokkal tudják továbbfejleszteni magukat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Add meg az adataidat és felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megismerhessük az alkalmazásod és segíthessünk a megfelelő rendszer összeállításában.

 

Akár közvetlenül mobilon 📱 +36 70 360 8677